Mahjong

Saa vapaasti kommentoida kunhan pysyy asiassa.

 

 

Tänä aamunakin näkyy monia huolestuttavan ja harmittavan kun jokaiseen blogiin ei pääse omaa kommenttiaan asettamaan ja näinollen jää viisaudet kertomatta.  

Tuumasimpa että teen tällaisen aloituksen johon halutessaan voi kommentoida sellaisia blogeja joissa on kommentointikielto päällä.

Jos haluaa niin voi kommentissaan vielä selvyyden vuoksi mainita mitä blogia kommentoi mutta välttämätöntähän se ei tietenkään ole kun ne jutut tuppaa sekottumaan vaikka kirjoitettaisiin johonkin tiettyynkin ketjuun.  Nyt pääsee tuskastaan jokainen jolta on jäänyt jotain sanomatta. 

Helpottavaa sunnuntaipäivän köllykettä kaikille, lunta tuli taas yöllä niin että puotiinkin pääsee vasta illansuussa.

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (25 kommenttia)

Käyttäjän JanneSalonen11 kuva
Janne Salonen

Saako tänne kommentoida sellaisia blogeja joihin voi kommentoida?

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Sinivalkoiselle lipunkantajalle Seppo-Juha Pietikäiselle lähettäisin terveisiä, että kannattaa välillä päivittää omat mielipiteensä ja bannilistansa.

Luulisi noin kovan äärioikeistolaisen länsidemokraatin kestävän edes hiukan kritiikkiä vaikka muilutusmahdollisuus ei nykyisessä Suomessa enää olekaan valtiovallan erityissuojelussa.

P.S. Länsidemokratiaan ei sensuuri kuulu. Ilmeisesti Suomi ei Seppo-Juha Pietikäisen mielestä siis kuulu länteen.

Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen

Pietikäinen kertoi blogissaan Suomen olevan holhousvaltioiden kärkeä, jota hän itse menettelyllään näin vahvistaa.

Käyttäjän Mahjong kuva
Erkki Martikainen

Pietikäinen piti minua "kuristusotteessaan" useamman vuoden mutta sitten sain jostain syystä armon ja nyt olen taas sen suhteen vapaa mies.

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila

Hah, minutkin bannasi kun kritisoin Kokoomusta...

Käyttäjän artoartovihavainen kuva
Arto Vihavainen

Terveisiä vain kaikille jotka ovat minut bannanneet ja mullekin bannaajille ja pannareille.

Täältä kyllä pesee.

https://www.youtube.com/watch?v=_4jueyafoXM

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Minusta kommentointikielto ei ole suurin riesa. Pahinta on se, että joillakin on kommentoinnin hyväksyntä päällä, mutta koskaan ei yhtään kommenttia ole hyväksytty. Tämä voinee johtua siitäkin, että blogisti huomaa tilannetta, kun kyse on sentään Puheenvuoron perusasetuksista. Just pari päivää sitten kommentoin Teemu Kiurua, eikä näy menevän kommenttini läpi. Vaan kun katsoin, niin ei ollut yhtään kommentia koskaan hyväksytty puolenkymmeneen blogiin.

Simon Elolle nyt tässä kuitenkin voisi toivottaa oikein sinistä tulevaisuutta.

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

"että blogisti huomaa tilannetta" po. ettei blogisti huomaa tilannetta

Käyttäjän Mahjong kuva
Erkki Martikainen

Hupsista.
Sen verran tuppaa oleen tuota lukihäiriötä ettei noin pieniä virheitä etes huomaa mutta kyllähän se oikoluku on tärkeä juttu.

Käyttäjän MattiLehtinen kuva
Matti Lehtinen

Mainitsin erään sähköautolla ajavan viheränkyrän blogissa että sähköautoilija on tällä hetkellä n.s. vapaamatkustaja ja siitä pärähti banni saman tien :) .

Käyttäjän Mahjong kuva
Erkki Martikainen

Banaanista en sano mitään.

Mahtanneko se sitten olla vapaamatkustamista jos käyttää järjestelmän sopimia etuuksia siten kuin ne on suunniteltu käytettäväksi. Mahdollisuushan meillä on kaikilla.
Kaikki yliopisto-opiskelijatko sitten ovat vapaamatkustajia kun eivät opiskele maksullisissa laitoksissa ulkomailla? Entäpä kotitalousvähennyksen käyttäjät?

Käyttäjän MattiLehtinen kuva
Matti Lehtinen

Saahan sen käsittää miten vain mutta huomautin että ei osallistu "yhteisiin talkoisiin" kun "tankkaa" ilmaiseksi ostoskeskuksissa jne eikä maksa veroja niinkuin muut autoilijat joutuu aina tankatessaan. Saahan tosta tietenkin vetää porot nokkaan, olihan toi niin raskasta vittuilua.

Käyttäjän opehuone kuva
Esa Mäkinen Vastaus kommenttiin #15

Syy on pohjaton, rannaton ja ääretön humaaniuteni: Olen ilmoittanut suojelevani tietämättömimpiä ja typerimpiä itsensänolaamiselta.

Käyttäjän pasikarhunen9 kuva
Pasi Karhunen

Asiallista tai ei, mutta kuitenkin aihetta läheltä liipaten, Simon Elo tuo Mieleeni tämän: https://www.youtube.com/watch?v=vnwSeQKkyiE

Ja mua ei ole kukaan edes bannannut. Pitääkö olla huolissaan?

Käyttäjän Mahjong kuva
Erkki Martikainen

Se on vähän hiinä ja hiinä, kuka mitäkin tuo mieleen.

Käyttäjän artoartovihavainen kuva
Arto Vihavainen

"Ja mua ei ole kukaan edes bannannut. Pitääkö olla huolissaan."

Minä taas en ole koskaan bannannut ketään, joten minulla on se huoli että miten sitä oikein bannataan ja miten pääsis bannaamaan.

Mutta en aio sen takia suruun kuolla ja aion olla jatkossakin bannaamatta ketään, niin että minusta et omiin huoliisi kyllä mitään apua saa ja olen siitä niin pahoillani.

Käyttäjän pasikarhunen9 kuva
Pasi Karhunen

No höh. Kyllä minä nyt Arto niin mieleni pahoitin... ;-)

Käyttäjän artoartovihavainen kuva
Arto Vihavainen Vastaus kommenttiin #17

"No höh. Kyllä minä nyt Arto niin mieleni pahoitin... ;-)"

Sen vihjeen voisin antaa että ainakin persuja kritisoimalla voi saada banneja, jos niitä haluaa. Muuten se voi olla vaikeaa, ainakaan minä en ole niitä saanut muilla konsteilla.

Käyttäjän pasikarhunen9 kuva
Pasi Karhunen Vastaus kommenttiin #18

No minä olen yrittänyt persuja kritisoida parhaani mukaan mutta ei ole vielä bannia tullut. Pitää siis yrittää kovemmin.

Käyttäjän KalervoNiementaus kuva
Kalervo Niementaus

Itseäni on jäänyt häiritsemään suunnattomasti, kun en ole pitkään aikaan kuullut kenenkään kertoneen miten Tossavainen(Tossu, näin leikkisästi meidän kesken)on bannannut heidät. Sama toki myös (sattuneista syistä) Huhtasaaren kohdalla. Olisi taas niin kiva kuulla(lukea) näistä, joten tänne varmaan voisi päivittää sitäkin bannilistaa.

Käyttäjän JuhoJoensuu kuva
Juho Joensuu

Eihän Tossavainen ole enää vuosiin täällä ollut, joten ei liene ajankohtainen. Minä sain häneltä banaanin, kun totesin, että pystyn aina halutessani tuottamaan parempaa tekstiä kuin hän... Vaikka ex-toimittaja onkin.
Huhtasaari lienee nyt onnesta soikea, kun sai ulkoasiainvaliokunnan puheenjohtajuuden. Ehkä se työllistää hänet niin, että ei enää ehdi tänne.

Käyttäjän lentonenhenri kuva
Henri Lentonen

Itseäni häirinnyt se, kun uskovaiset täällä ei pysty ottamaan vastuuta sanoistaan.

Itse olen ihan aluksi halunnut keskustella näistä aiheista, kun on sanottu että abortti on rikos raamatussa nimeltä murha.

Tällaista ei kuitenkaan raamatusta löydy ja olen sitten vaatinut näitä ihmisiä todistamaan sanojensa todenperäisyyden.

Estoa on tullut sen vuoksi. Minusta on tosi iljettävää, että uskovaiset puhuu tällaisia valheita: ja lyövät lyötyä. Abortti lienee lähes poikkeuksetta naiselle kovin raskas asia. Tuntuu että aina löytyy joku vähemmistö mitä vainota.

Raamatussa sikiölle ei anneta ihmisarvoa. Tällainen asia löytyy raamatusta, että jos tappelun sivuseurauksena tapahtuu keskenmeno niin siitä selviää oletusarvoisesti sakoilla.

2. Moos. 21:22

Jos miehet tappelevat keskenänsä ja loukkaavat raskasta vaimoa, niin että hän synnyttää kesken, mutta vahinkoa ei tapahdu, niin sakotettakoon syyllistä vaimon miehen vaatimuksen ja riidanratkaisijain harkinnan mukaan.

--

Toisaalta taas, jos vaikka eläin aiheuttaa kuoleman tietyissä olosuhteissa: se katsotaan tapoksi, mistä seuraa kuolemantuomio vastuulliselle.

2. Moos. 21:29

Mutta jos härkä on ennenkin puskenut ja sen isäntää on varoitettu eikä hän ole sitä vartioinut, ja jos se tappaa miehen tai naisen, niin härkä kivitettäköön, ja myös sen isäntä rangaistakoon kuolemalla.

--

Lisäksi aihetta sivuten, niin kun esikoinen syntyy kohdusta ulos: niin se kuuluu Jumalalle. Kysymykseni onkin uskovaisille, että kenelle se kuuluu sitä ennen kuin se syntyy?

Eikö siis äidille ja siten äidillä on oikeus omaan kehoonsa, myös abortin osalta.

2. Moos. 13:2

"Pyhitä minun omakseni jokainen esikoinen israelilaisten keskuudessa, niin ihminen kuin karjaeläin. Jokainen, joka esikoisena tulee äitinsä kohdusta, kuuluu minulle."

Käyttäjän Mahjong kuva
Erkki Martikainen

Tähän voisi soveltaa Speden naisenlogiikkaa:

Kyllä murha on murha ,eikä sitä tarvitse Raamatulla todistaakaan, ihmisen pitäisi tuommoinen asia ymmärtää ihan ite. Sitä ei voi muuttaa vaikka kuinka haluaisi uskontoja nollata.

Jokainen tulkoon uskossaan onnelliseksi.

Käyttäjän MattiLehtinen kuva
Matti Lehtinen

Tätä polkua kun kävelee tarpeeksi pitkälle niin jokainen väärään paikkaan ja oikeastaan oikeaankin paikkaan lentänyt "mälli" on hirveä joukkomurha.

Toimituksen poiminnat